Tietoa meistä


Sivuston www.iban.com maksujen vahvistusalustaa ylläpitää GV Solyushans Ltd,
Bulgariassa rekisteröity yritys, jonka osoite on: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan yrityksille Software as Service (SaaS) -maksuvahvistusratkaisuja.

Mitä me teemme

Olemme luotettava maksuvahvistus- ja optimointiratkaisujen tarjoaja, ja palveluitamme käyttävien yrityksien määrä kasvaa vakaasti.
Helppokäyttöisten SaaS- ja UI-verkkopalveluidemme valikoima auttaa yrityksiä ehkäisemään epäonnistuneita rahansiirtoja, yksinkertaistamaan maksuprosessia sekä suojautumaan petoksilta.
Kaikki nämä toiminnot toteutetaan turvallisessa ympäristössä, joka käsittelee kaikkia alustallemme toimitettuja tietoja äärimmäisen luottamuksellisina.

Tärkeimpänä tavoitteena on tarjota luotettavia ja ajantasaisia pankkitietoja palveluidemme palauttamana lisensioimalla luotettavian tietokumppaneiden, kuten S.W.I.F.T:n, Vocalinkin, Deutsche Bundesbankin, Banque de Francen jne. tietoja.

 • Tuotteet ovat tehokkaita ja helposti integroitavissa
 • Ratkaisut auttavat ratkaisemaan teknisiä ja liiketoiminnallisia haasteita
 • Hyväksi todettuja ja luotettavia teknologioita sekä asiantuntemusta
 • Pätevä ja omistautunut tekninen tuki vastaa kaikkiin asiakkaiden pyyntöihin
What We do?
Our Values

Arvomme

Uskomme:

 • Tehokkuuteen sekä yksinkertaisten ratkaisujen tarjoamiseen monimutkaisiin ongelmiin.
 • Avoimuuteen ja rehellisyyteen. Yrityksen tulee käyttäytyä kuin ihmiset. Sen on oltava vastuullinen ja aito asiakkailleen ja kumppaneilleen.
 • Asiakastyytyväisyyteen sekä yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa parantaaksemme palveluitamme.
 • Tietouden jakamiseen. Sivustomme ei ole ainoastaan palveluidemme myymiseen tarkoitettu alusta. Kehitämme viitesivuja ja tarjoamme ilmaisia resursseja kaikille, jotka haluavat oppia lisää maksuista ja teknisistä tiedoista, kuten BIC-koodeista, valuuttakursseista, IBAN-rakenteesta, maatiedoista ja monesta muusta.

Kumppanuudet

Tarkat pankkitiedot ovat palveluidemme ydintä ja on ehdotonta, että nämä tiedot ovat mahdollisimman ajantasaisia ja tarkkoja. Luomme strategisia kumppanuuksia maksualan viranomaisten kanssa ja tarjoamme luotettavan lähteen maksuviitetiedoille. Tietokumppaneitamme ovat kansalliset pankit, rahoituslaitokset ja yksityisyritykset, jotka tarjoavat ja ylläpitävät pankkikoodien tietoresursseja.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Kompaktilla kehittäjien, yrittäjien ja IT-ammattilaisten tiimillämme on kokemusta maksuvahvistuspalveluiden kehittämisestä vuodesta 2009 lähtien.
Olemme kehittäneet räätälöityjä maksuvahvistusratkaisuja useille eri aloille.
Olemme erikoistuneet Euroopan Unionin maksujärjestelmien nopean kehityksen johdosta yritysasiakkaidemme pankkimaksujen nykyaikaistamiseen.
Koska kansainvälisestä pankkitilinumerosta ( IBAN ) on tullut pankkitilien tunnisteiden johtava muoto, olemme kehittäneet IBAN-tietojen vahvistamiseen keskitetyn järjestelmän.

 • Nykyään

  Tukenamme on tuhansia vahvistusmenetelmiimme luottavia yrityksiä, ja jatkamme järjestelmiemme kasvattamista, kehittämistä ja parantamista tarjotaksemme parempia maksuvahvistuspalveluita.

 • 2016

  API- ja UI-palveluidemme ensimmäisiä versioita käyttää jo merkittävä asiakaskunta, sekä laajennamme palveluvalikoimaamme ja kehitämme uusia paranneltuja ohjelmointirajapintoja uusille alustoille osoitteessa www.iban.com

 • 2015

  Software as Service (SasS) -IBAN-vahvistus- ja laskentatyökalujen, mukaan lukien ohjelmointirajapintojen perustoimintojen käyttöönotto.

 • 2013

  Ensimmäisen IBAN-vahvistusalustan julkaiseminen. Ensimmäinen verkkosivusto, joka tarjoaa ilmaisen IBAN-vahvistustoiminnallisuuden.