Miksi valita IBAN?

Maksujen optimointi

Hylättyjen maksujen sekä korjaukseen ja uudelleenlähettämiseen liittyvien kulujen minimointi. Vähentää epäonnistuneita maksuja sekä niihin liittyviä pankkikuluja, mikä säästää aikaa ja rahaa. Varmistaa oikeiden tietojen syöttämisen, mikä vähentää virheitä ja kirjoitusvirheitä sekä parantaa rekisteröitymistä. Välttää maksuvirheitä ja pankkikuluja.

Säästä aikaa

Automatisoimalla maksujen vahvistusta sekä pankkitietojen noutoa, säästät arvokasta aikaa ja resursseja tarkistaessasi maksutiedot ennen maksun käsittelyä.

Automaattinen täyttö

Paranna käyttökokemusta syöttämällä asiakkaasi pankkitiedot, kuten BIC-koodin ja pankin nimen automaattisesti pankkitietojen syöttämisen yhteydessä.

Pika-asennus

Olemme luoneet kaikki liiketoimintaprosessimme yksinkertaisuuden ja tehokkuuden ympärille. Yksinkertaistettu ostoprosessi, tilin nopea luominen sekä järjestelmään integroitava single call -API säästävät paljon aikaa ja vaivaa.

Luotettava ja turvallinen

Lisensioimalla pankkien viitetiedot laadukkailta tietojen tarjoajilta, kuten S.W.I.F.T:lta, VocaLinkiltä sekä Banque de Francelta varmistaa tietojen maksimaalisen laadun. Palvelimen arkkitehtuuri tarjoaa palveluiden maksimaalisen luotettavuuden ja ajantasaisuuden.

Luotettava tuki

Tiimimme on aina valmiina vastaamaan asiakkaidemme kyselyihin. Nopeat vastausajat ja ongelmien nopea ratkaisu tarjoaa asiakkaillemme saumattoman integraation ja käyttökokemuksen.

Järjestelmämme tukee IBAN-vahvistusta 97 maassa. Lisäämme tuen uusiin maihin, heti kun ne ottavan virallisesti käyttöön IBAN-standardin.

Tuetut maat

Lisensioimme tietoja luotettavista tietolähteistä, kuten kansallisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, tarjotaksemme tarkkoja pankkitietoja.

Tietolähteet

Päivittäessämme pankkihakemistojamme kuukausittain ja joissain maissa viikoittain, varmistamme järjestelmämme pankkitietojen ajatasaisuuden.

Päivitystiheys

Seurantajärjestelmämme seuraavat palveluidemme tilaa ja tehokkuutta jatkuvasti. Ilmoitamme täällä häiriöistä, huollosta ja ongelmista.

Näytä järjestelmän tila

Järjestelmän turvallisuus ja tietosuoja ovat meille tärkeitä. Lue lisää, mitä vaiheita ja teknisiä toimenpiteitä suoritamme suojataksemme tietojasi.

Tietosuoja

Olemme tarjonneet maksujen vahvistuspalveluita jo vuosien ajan, ja yli 1000 yritystä on luottanut meihin maksutietojen vahvistuspalveluiden tarjoajana.

Toimitsija